woensdag 21 september 2011

Wachten

Wachten, dat is wat ik nu doe.  Twee keer al heeft meneer Schaar mij en mijn valies naar de materniteit begeleid.  Twee keer werd ik enthousiast ontvangen op de spoed: "Ha, gij komt zeker om te bevallen!", en evenveel keer ging ik een paar uur later langs de spoed weer terug naar buiten, met de valies terug in de hand en de boodschap "dat het toch nog niet voor vandaag was."  Honderd keer al heeft Dora gevraagd "Hoelang wordt mijn zusje geboren?" en duizend gokken hebben mijn zussen en vooral mijn moeder al gedaan naar de juiste naam van Wesley.  Mogen ze eens op voorhand het geslacht weten, is het nog niet goed.  Nee, sinds we ze een paar tips hebben gegeven bijten ze zich erin vast als ware detectives. 
(Wie zich niet kan inhouden om mee te gokken: we vertelden ons buurmeisje Emma dat er zeker één letter van haar naam in de naam zat, de naam komt ook voor in onze -zeer uitgebreide- CD-collectie en er is een topsportvrouw die ook zo heet - allemaal toevalligheden trouwens)
Veel naaien gebeurt hier niet meer.  Zonde, want er ligt nog een half verkleedjurkje klaar in de kast, en Wesley heeft eigenlijk nog twee koters te verslaan (waarvan er eentje ondertussen al zijn eerste verjaarag heeft gevierd).

Wachten dus, en herinneringen ophalen
Want iets meer dan 30 jaar geleden zat ik ook op mijn zusje te wachten...
Voorlopig dus niet veel Schaartje-nieuws.  Of toch niet veel dat interessant genoeg is om hier te melden.  En ik ben de eerste om te hopen dat daar rap verandering in komt.Oja, wie ondertussen zin heeft om mij een handje te helpen: de Facebookende medemens onder u mag dit altijd een keertje "leuk vinden".  Eeuwige dank is uw deel :-)

6 opmerkingen:

 1. Veel succes met aftellen! Er rommelt dan toch al wat, als jullie al 2 keer paraat gestaan hebben :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Courage! Het komt...ooit.
  Ik wens jullie een prettige kennismaking. Heel gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht net hetzelfde als jou, ik meld het geslacht ben ik van het gezeur vanaf en kijk ik rustig uit naar het kleine mannetje in mijn geval, niet dus. Dan gaat het enkel nog over die naam en niets anders, vermoeiend vond ik dat.
  Dus verras ons maar, hopelijk gauw en geniet er vooral heel erg van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb in elk geval op Dora gestemd! hopelijk is de derde keer scheepsrecht en krijgt Wesley eindelijk (en snel) een deftige naam, want ochottegot, dat arm kind ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. deze laatste post is ondertussen alweer een hele tijd geleden, dus ik wacht vol spanning wat het geworden is!!? :-)

  BeantwoordenVerwijderen