maandag 15 november 2010

Een acuut geval van...

Mijn  naaimachine voelt zich de laatste tijd zwaar verwaarloosd.  En ik kan ze geen ongelijk geven.  Ik vertoef de laatste weken 's avonds immers vaker in de zetel dan ergens anders.  Lupus is een van de oorzaken, samen met nog wat andere auto-immuunziektes.  En paraneoplastisch syndroom.
Niet dat ík daar last van heb, of een van m'n huisgenoten.  De patiënten van dr House daarentegen wel.
Eigenlijk zijn die patiënten maar bijzaak.  Het gaat 'm om heel de psyche van House zelve, en de manier waarop hij met z'n patiënten, personeel en oversten omgaat.
Een dikke maand geleden, toen 2be de nieuwste afleveringen uitzond, geraakten mijnheer Schaar en ik geïnteresseerd, en dus keken we trouw elke zondagavond.  Totdat er iemand bij 2be op het lumineuze idee kwam om "thema-afleveringen" uit te zenden, in plaats van de afleveringen in de juiste volgorde.  Alsof er niemand nog geïnteresseerd is in de rode draad, het achterliggende verhaal.  En dus klopten we aan bij schoonbroer J, die vorig jaar de eerste 4 seizoenen op dvd heeft gekregen.  En houden we regelmatig een House-marathon in de zetel.  En voorlopig wint de warme zetel met de House-dvd's van de naaimachine naast een koude muur...

3 opmerkingen:

  1. haha...grappig verteld!
    Hier ook een House fan...geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben ook een housefan en nu weet ik ook eindelijk waarom de volgorde niet meer klopt. Belachelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weten jullie wanneer ze terug verder de nieuwe afleveringen uitzenden? Ook ik ben een House-fan en ontgoocheld door de verwarrende herhalingsuitzendingen.

    BeantwoordenVerwijderen