donderdag 8 juli 2010

De vervloekte slab

Hier is 'ie dan, de vervloekte slab.  Eliott is er best tevreden mee, me dunkt.  Tijdens Dora's dutje voor het bezoek zette ik ook nog even zijn naam op een t-shirt.  Vlaggetjes kreeg hij ook, maar die moet zijn mama nog fotograferen.  Zelf blijft ze liever de "mistery mom", dus mocht moest ik op de foto.  Al even oefenen voor "mama-van-twee" (niet dat dat al meteen nodig is).

7 opmerkingen:

 1. Die 'vervloekte' slab ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kraamcadeautjes. Mag ik vragen hoe je de naam op de t-shirt gedaan hebt?
  Vind het heel mooi en 'k zou hem willen namaken,als je 't niet erg vind (met andere naam natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de naam er eerst met een "zelfuitwissende" stift op geschreven (een paarse stift waarvan de inkt na een tijd, of na contact met water, oplost). Op de slechte kant van de t-shirt strijk ik een stuk vlieseline (om te vermijden dat het te veel rekt), en dan stik ik gewoon over de schrijflijn. Ik weet niet hoe die steek heet, het is precies een "halve zigzagsteek"...
  Dat je dat nadoet vind ik niet erg hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waarom is de slab vervloekt? Heb ik iets gemist? Die ziet er super uit. T-shirt, baby, dochter en mama ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, gevonden waarom die vervloekt is. Shame on me dat ik dat niet eerder zag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de uitleg ,Schaartje.
  Heb onlangs zo'n stift gekocht maar heb ze nog niet durven gebruiken,bang dat het bij mij verkeerd zal gaan en het er niet meer uitgaat,zal nu wel moeten..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de stift eerst eens geprobeerd op een oude slab. Het heeft een tijdje geduurd voordat het weg was, maar het ging wel allemaal weg.
  Vandaag kocht ik een boek waarin stond dat je de stift ook kunt verwijderen door er water over te verstuiven, en dat je moet opletten met strijken, omdat het kan dat de stift dan helemaal niet meer verdwijnt...

  BeantwoordenVerwijderen